Het Thuiszon Servicepakket

Meer dan een installatie

Als klant profiteer je buiten product en opbrengstgarantie gratis van iets unieks, het Thuiszon Servicepakket. Zo hoef jij je gedurende 25 jaar geen zorgen te maken over onverwachte defecten of storingen bij je installatie. In het geval van een defect of storing komt er kosteloos op afstand of op locatie een medewerker van Thuiszon te hulp schieten. Indien een onderdeel van je installatie gerepareerd of vervangen moet worden hoef je je geen zorgen te maken over extra bijkomende kosten.

Service van Thuiszon

Voor onze klanten gaan we graag een stapje verder, dat betekent dat jij je niet hoeft in te spannen voor extra papierwerk bij de belastingdienst en gerompeslomp met de netbeheerder. De teruggave van je BTW bij de belastingdienst regelen wij voor je, ook melden we je nieuwe installatie aan bij je netbeheerder.

Heb je vragen over de opbrengst van je installatie, het energieverbruik van je woning, of behoefte aan advies over verdere energiebesparende maatregelen of energieleveranciers? Daar staan we je graag in bij, met onze jarenlange collectieve ervaring in de wereld van energie en verduurzaming vinden we altijd een passende oplossing.

Installaties gedekt door een stichting

Ondanks dat zonnepanelen over het algemeen snel terugverdiend zijn, liggen ze toch een lange tijd op je dak. Daarom is het extra belangrijk dat over de lange levensduur van je installatie de garanties en service van je zonnepanelen op order zijn. Om deze reden hebben wij ons bedrijf laten keuren door de onafhankelijke stichting GFDE, die deelnemers toetst op ervaring en kwaliteitseisen. Door onze samenwerking met GFDE kunnen we in ieder ongeval zekerheid en garantie bieden.

Stichting Garantiefonds Duurzame Energie

Al onze installaties worden na oplevering aangemeld bij GFDE, die jou als klant na aanmelding voorzien van een garantiecertificaat. Stichting GFDE dekt de volledige productgaranties en installatiegaranties die wij onze klanten geven tot het uiterste scenario, als bijvoorbeeld een faillissement.

Zonnepanelen

Huren of kopen

Kosten en opbrengst

Prijs

Teruggave BTW

Salderen

Contact

085-0606896

Bereikbaar tot 18:00 uur

info@thuiszon.nl

Binnen 24 uur reactie

Adres

Brugstraat 9
7607XJ, Almelo

KVK - 69905916