In 4 stappen geinstalleerd

Voorbereiding

Wanneer je je hebt aangemeld voor een dakcheck nemen we als eerst telefonisch contact op, we brengen het energieverbruik van je woning in kaart en lezen met onze software het schaduwprofiel van je dak uit. Op basis van deze gegevens beoordelen we de beste ligging van de panelen en uit welke producten optimaal zullen presteren. Is er bijvoorbeeld geen of weinig schaduw? Dan is het gebruik van optimizers overbodig en hinderen deze het rendement. Indien slechts één of twee panelen in de schaduw vallen maken we gebruik van enkele stringoptimizers. Ons ontwerp ontvang je in een conceptofferte, die nog vrij is voor aanpassingen naar je persoonlijke wensen,

Schouw van het dak

Na bespreking van de conceptofferte komen we bij jou op locatie de woning schouwen. Een expert beoordeelt de daksituatie en het legplan nog eens in persoon en kijkt samen met jou waar de bekabeling zal lopen en de omvormer komt te hangen. Ook nemen we een paar foto’s van het dak en de meterkast zodat het team goed voorbereid te werk kan gaan, dat scheelt tijd bij het installeren.

Installatie

Zorg dat je op de geplande installatiedag de omgeving vrij hebt voor een steiger zodat er veilig gewerkt kan worden, ook is het verstandig een paar extra dakpannen rond het huis te hebben liggen in het geval deze al wat ouder en makkelijk breekbaar zijn, het wil namelijk wel eens voorkomen dat wanneer deze bros zijn er een of twee stukgaan. We doorlopen het installatieproces met je en gaan aan het werk, als we klaar zijn met aansluiten leggen we je de volledige installatie nog een keer uit.

Oplevering

Als we klaar zijn met plaatsen ontvang je van ons het opleverdocument, de installatie werkt en vanaf vandaag wek je thuis je eigen zonne-energie op! Op kantoor regelen we als onderdeel van onze service de aanmelding bij je netbeheerder en de teruggave van je BTW. Ook krijg je van stichting GFDE het garantiecertificaat waarmee de garanties van je installatie in ieder denkbaar scenario zijn verzekerd, en nu zorgeloos genieten van je zonnepanelensysteem!

Zonnepanelen

Huren of kopen

Kosten en opbrengst

Prijs

Teruggave BTW

Salderen

Contact

085-0606896

Bereikbaar tot 18:00 uur

info@thuiszon.nl

Binnen 24 uur reactie

Adres

Brugstraat 9
7607XJ, Almelo

KVK - 69905916