Partners van Thuiszon

Partner worden van Thuiszon

Omdat we ambieren ons dit jaar te vestigen als marktleider in de solarindustrie zijn we hard op zoek naar partners. Samenwerkingen worden onder andere vormgegeven als opdrachtgever in (direct) marketing, Relaties als leverancier aan (nieuw) projectontwikkelaars, software development, of het voorzien van voorlichting en trainingen aan organisaties.


Direct marketing

Beheer je of ben je werkzaam bij een (direct) marketing bureau, en denk je dat ons product misschien een match is? We vertellen je graag meer over de vormgeving van ons Direct Product Marketing Program (DPMP). Stuur een mailtje naar partners@thuiszon.nl en we plannen graag een gesprek met je over de mogelijkheden en de standaarden die we van onze marketingpartners eisen.


Projectontwikkeling

Thuiszon verricht installaties voor onze partners in vastgoed en projectontwikkeling. Denk hierbij aan het energieneutraal maken van een nieuwbouwstraat of zakelijke panden in beheer. Informeer via een email naar projecten@thuiszon.nl voor een overzicht van onze opgeleverde projecten en meer informatie.

Zonnepanelen

Huren of kopen

Kosten en opbrengst

Prijs

Teruggave BTW

Salderen

Contact

085-0606896

Bereikbaar tot 18:00 uur

info@thuiszon.nl

Binnen 24 uur reactie

Adres

Brugstraat 9
7607XJ, Almelo

KVK - 69905916